+45 69136470

Spørgsmål og svar

Hvornår kan jeg forvente at modtage min ordre?
Vi sender Mandag til Torsdag alle ordrer som er lagt før kl 15:00 og Fredag ordre som er lagt før 11:30 samme dag. Her efter er det op til GLS at pakken bliver leveret hurtigst muligt og helst dagen efter. Leveringstiden vil derfor være 1-3 hverdage.

Kan jeg afhente min ordrer?
Alle ordrer kan afhentes på vores lager i Mønsted inden for vores åbningstid. Når du har lagt dine varer i kurven og går videre til betaling, vælger du afhentning i fragtmetode. Du vil modtage en mail når dine varer er klar til afhentning.

Kan jeg bruge alle betalingskort?
Hos BedreRen.dk modtager vi samtlige betalingskort. Der kan ligeledes betales med Mobile Pay.

Jeg kan ikke finde det produkt jeg mangler, på jeres webshop?
Alle er velkomne til at kontakte os vedrørende forespørgsel på et produkt vi enten har udsolgt eller ikke har på hjemmesiden. Måske er den på vej og ellers vil vi gøre vores bedste for at skaffe varen.
Kontakt os enten pr mail Kundeservice@weebs.dk eller telefon nr. 69 13 64 70.